3 d’abril del 2007

Una mica de tot


Ostres tu, des del 29 de març que no escric res. És una vergonya. La veritat és que aquests dies no he parat gaire. Fa uns dies tocava sortir a córrer per la platja. Gran moment tenint en compte que no m´agrada gens. Al final no vaig participar a la cursa de bombers. El 2008 serà el meu any. Dilluns tocava esmorzar a la muntanya una bona butifarra oberta amb patates i vi. I a la tarda volia sortir una estona però el diluvi universal no m´ho va permetre. Així que em vaig dedicar a descongelar la nevera que tenia dins el glaciar del titanic. M´hi vaig passar fins dos quarts d´onze treient gel. La cuina inundada. Em va faltar una canoa però ara amb la nevera neta i pulida em sento millor amb mi mateixa. Aquest matí he netejat el ventilador de l´ordinador que estava ple de boles de pols. Ara el pc va fi com la seda. I avui és un d´aquells dies en que em ve de gust llençar coses al cubell de les escombraries. Així que això és el que he fet. Avui la June m´ha informat que ja s´ha tret la teòrica, així que ENHORABONA. Hem comentat el que pot passar el dia 6 d´abril. Es comenta que EEUU podria atacar Iran i hi ha més països interessats en participar, així que inclús es parla d´una guerra a nivell mundial. Esperem que només siguin especulacions però ens hem quedat molt preocupades i amb una sensació molt gran d´impotència. Esperem que no sigui veritat. D´altra banda ja estic preparant-me pel cap de setmana. Fem una ruta pel GR 92 de Tarragona a l´Ametlla de Mar. Jo m´afegeixo a la segona etapa per temes de feina però ja us explicaré quan torni perquè pot estar molt bé. He tingut molta sort coneixent aquesta gent. I avui toca xerradeta i Decathlon per comprar cosetes pel cap de setmana. També haig de comentar que gràcies a un altre blog hi ha una noia interessada en això del senderisme. Ara tanco la paradeta per aquests dies. Els que feu vacances espero que us vagin d´allò més bé. Els que no les feu ja us tocarà. I el més important és que tots torneu quan s´acabin. Sigueu feliços!!!Eskerrik asko June!!!
Us deixo un enllaç per una cançó que em va agradar molt en el seu moment. És del Cheb Mami i pertany a la banda sonora de Barrio

http://www.goear.com/listen.php?v=6ae113c

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Xerradeta i Decathlon???, però al final has comprat o "us heu" dedicat a passejar???, jejejejejejeje.

Nenaaaaaa, quina veu més sexy que tens :-) perdo per no haver pillat el telèfon, però anaba de camí a casa amb el pare i tenia el mòbil sense so (si haguès recordat que trucarieu no ho haguès fet, "su jurut").

Bones vacances princesa, gaudeix-les molt!!!!!!

Petonassosssssssssssss :-)

Cristina ha dit...

Jo mateixa, veu sexy????? Jajajaja però que dius? A veure si hauré de fer com la Candela. Doncs he anat tota la tarda amb una esterilla a sota el braç i els pantalons i els peus xops. Li he demanat que anéssim a prendre algo perquè no suporto tenir els peus mullats. Ja em veia amb dues bosses del condis als peus (que t´expliqui l´història).

Bones vacances guapa!!!!!

Culoinquieto ha dit...

Que barbaridad niña, no paras, que envidia me das con lo de Tarragona. Disfruta todo lo que puedas y ojalá no te mojes los "pinrreles". Ya tengo ganas de apuntarme a una de esas salidas tan estupendas, y haber si el personal se anima.

Un abrazo muuuuu grandote

Pep ... però posa-li Angu, també ha dit...

Ep, qui es queixi que jo m'enrotllo als meus posts, pillarà catxo!!!

JA ho dic ara també!!!

Un petó, Cris, Cris, Cristina!

Anònim ha dit...

Moltes gràcies guapa! Ya siento haberte pasado a ti también el mal rollo. Es que qué frustración, creo que por la noche he soñado con eso y todo.

Me encanta Barrio y la banda sonora, tengo el cd. Esa canción es preciosa pero me recuerda inevitablemente a la escena en la que suena, y a mí ese tipo de cosas me impresionan mucho.

Pásalo bien. Petonets!

David JB ha dit...

Apa, a disfrutar a disfrutar, mentre altres treballem, bé, només dijous, però he de venir :)

Itsaso ha dit...

No se si entendi todo. Pero se que te vas a hacer una ruta; pasalo bien. A mi también me gusta el senderismo y tengo pensando hacer alguna cima pequeña estos días, a ver si el tiempo acompaña.

Buena semana santa!

Anònim ha dit...

Doncs el molt bandarra no m'ha explicat això de " dues bosses del condis als peus", ai mareta, que em feu una por!!!!!, jajajajajaja.

Em va encantar que em deixis el missatge, tot i que m'haguès agradat més poder xerrar amb tu, però em vaig quedar KO al cotxe i al no portar-lo amb so ni m'en vaig enterar :-(

Pep ... però posa-li Angu, també ha dit...

Perdó ... això de bandarra no serà dirigit cap a la meva simpàtica i gràcil persona, oi?

Perquè series la segona persona que m'ho diu avui sense motiu aparent ...

Es una històrrrrriiaaaaa mooooolt llarga i sí, amb dues bosses del Condis!!!

Ale, un peto Cris, de part del bandarra

Pep ... però posa-li Angu, també ha dit...

No em dóna la gana d'explicar-li la historia de les bosses ... és molt personal, tu!!!

;)

Anònim ha dit...

Poooooooooo zi.....el bandarra ets tu, i no, no, no m'ho ha explicat Cris, es veu que es una tema mooooooolt personal!!!! , grrrrrrrrrrrrrrr :-P

Cristina ha dit...

Mentre discutiu jo me´n vaig al gimnàs. Siau!!!

Pep ... però posa-li Angu, també ha dit...

Quins pebrots!!! Ja t'ho explicaré ... no és res de vital importància!!! Hombreya!!!

Com sou les dones, eh? Com sou!!!

Ale, petonets per les dues!

Deric ha dit...

bones vacances i bones caminates, jo si puc, aniré amb cotxe. Després de pujar al Bastiments vaig dir que no tornaria a pujar mai més una muntanya que al cim no tinguès un castell, un bar o una autopista que m'hi portès.

Jo mateixaaaaa!!!! Que sí, que la Cristina té una veu molt sexy!!!

Anònim ha dit...

Eh que si Deric???, jo nomes l'hi he sentit una vegada i ja m'he n'he enamorat :-) (en sentit figurat eh que a mi m'agraden els homenssssssssssssssssssssssss)

Jejejejejejejejejejeje