26 de gener del 2007

Un cap de setmana especial



Només volia desitjar-vos un bon cap de setmana. Demà i passat sóc fora. Marxo amb els del senderisme a fer un parell d´etapes del GR92 per la Costa Brava. Demà anem de Calella de Palafrugell a Palamós que són 12 km i diumenge de Palamós a Sant Feliu de Guíxols que són uns 17 km. Em fa molta il.lusió però també estic una mica nerviosa. És el moment de posar-me una mica a prova. Veure si començo a tenir una mica de fons. No he sigut mai esportista però porto més de 3 mesos matxacant al gimnàs i suposo que ha de servir d´alguna cosa. A més a més he perdut 13 kg que em fan molt més lleugera. Quan torni ja us explicaré l´experiència. De moment per aquests dies tanco la paradeta. Que vagi bé!

P.D. Per cert si mireu bé les dues fotos notareu una diferència. La primera és de juliol i la segona d´aquest mes.

6 comentaris:

David JB ha dit...

Sí, diferència es nota, si has perdut 13 kg és clar. A veure què tal això del cap de setmana, segur que t'ho passes molt bé, tot i que també et cansaràs bastant.

Vagi bé.

Anònim ha dit...

13 kilos! Molt bé noieta, això si sempre cuidan-te molt, menjant bé i fent esport, que a mi aquestes coses ja saps què en penso... oi?

Segur que aguantes molt bé... ara que ja veuràs dilluns a la feina... ja... pitjor que si haguéssis anat a fer la ruta dle bakalao jajajaj bon finde cristina!

Anònim ha dit...

Estic amb la gemminola, sempre cuidan-te!!
Espero que ens expliquis com ha anat la ruta

Cristina ha dit...

A tots tres, la veritat és que m´ho he passat molt bé. Han sigut gairebé 30 km de caminar, riure, gaudir d´uns paisatges impressionants. Ja ho explicaré a un post.

Anònim ha dit...

Pues me alegro de que te lo hayas pasado bien y enhorabuena por los kilos. Ya podía yo tomarme en serio lo de mi figura antes de que sea tarde, pero cuesta y los seres humanos tenemos la asquerosa tendencia de no preocuparnos por algo hasta que se convierte en un problema. Pues nada, que tengas una buena semana. Muxus

Cristina ha dit...

June, a mi me pasó eso. Iba engordando cada vez más y llegó un momento en que me di cuenta que tenía que ponerle remedio. Ahora me encuentro muy bien.