12 d’abril del 2007

Malas temporadas




Aquesta pel.lícula és del 2005 i em va agradar molt en el seu moment. Avui després d´una sessió de cine l´hem recordat amb una amiga. Trista pel.lícula però amb grandíssims actors com el Javier Cámara i en Pere Arquillué. Toca temes com la immigració, la soledat, el desamor, els amors diferents, però té un punt d´optimisme que és el que a mi em va enganxar entre d´altres coses. Jo com sempre des d´aquí us la recomano. No deixa indiferent. Jo que no sóc gaire amant del cine d´acció quan trobo una pel.lícula com aquesta que parla de sentiments i de gent real gaudeixo a tope. Em recorda vagament a "A la ciutat" d´en Cesc Gay.

5 comentaris:

Pep ... però posa-li Angu, també ha dit...

Per què el que està amb el Javier Cámara m'ha recordat el Russel Crowe? En fi ... doncs ja diré a algú que me la baixi per l'emule .. de fet estic entre aquesta i "Yo soy puta y mi coño disfruta" del mite Mairena ... nu sé nu sé ...

Un petó, Cris!!! I molt bon dia!

Anònim ha dit...

Tiene buena pinta, aunque es cierto que ver a Javier Cámara en un papel serio sorprende mucho. Oye, ¿has visto Paradise Now, verdad? Si no ya puedes bajártela, la vi hace dos o tres semanas y aún la recuerdo cada día. Bájatela del Ares porque cuando lo intenté con el Emule solo bajaba pornos (paraíso ahora...). Besos y muchísimas gracias por tus buenas palabras, me halagáis.

Anònim ha dit...

Doncs vinga me l'apunto i qualsevol dia d'aquests la pillo al videoclub... a veure si ens agrada, de ben segur que mes a la Cuca que a mi :) jajajaj Ja et trobes millor?

Mikel ha dit...

Jo es que quan veig al JAvier Camara encara recordo la primera temporada de siete vidas on estava simplement GENIAL quin fart de riure!!!

Anònim ha dit...

Doncs aquesta no em sona de res, l'hi dire a la mula que me la baixi :-)

Gràcies per aquets recull de bones pel.licules, ets molt cinèfil.la tu eh mosseta!!!, jejejejejeje.

Petons bonica, tot be suposo, oi??, el refredat ha marxat del tot????

Cuidet moltissim carinyu!!!!!!