29 de gener del 2007

La Costa Brava, quin luxe!




Dissabte a les 6 del matí ja estava en peu. Botes de muntanya, motxilla, bastó i cap a La Llagosta. Allà em passaven a recollir. El viatge molt divertit. Aquesta gent són molt especials. Vam arribar fins a Palamós. Allà vam deixar un cotxe i vam anar amb els altres cotxes fins a Calella de Palafrugell. I a caminar una miqueta, concretament 12 km. En alguns trams amb el mar ben a prop i en altres més cap a l´interior. Tot molt ben indicat en vermell i blanc. La veritat és que ens ho hem passat bé. Per mi era un repte però crec que començo a estar en forma. Abans no era capaç de fer uns metres sense haver de parar però estic més forta físicament i mentalment. Suposo que quan un es troba bé, feliç, il.lusionat tot va molt millor. Vam arribar a Palamós cap a les 4 de la tarda i vàrem anar a parar a l´Hostal Esperança, un bon presagi no? Ens vam prendre alguna cosa fresqueta, una bona dutxa i vam acabar al Cine Arinca veient Apocalypto, l´última de´n Mel Gibson. Reconec que la pel.lícula enganxa però em vaig haver de tapar els ulls en alguna ocasió. Massa sanguinària pel meu gust però està molt ben ambientada. I a l´actor protagonista segur que el veiem ben aviat a altres pel.lícules. Seguint amb el tema excursionista vam passejar per Palamós que és un poble molt maco. Vam sopar ben d´hora i a dormir que el diumenge ens esperaven 17 km d´un recorregut a la vora del mar de Palamós fins a Sant Feliu de Guíxols. Va ser una etapa trenca cames per les pujades i baixades d´escales contínues però us recomano fer una passejada per la part de S´Agaró que és increïblement maco. Uns penyassegats i unes cales ben amagades per perdre´s ben acompanyat. Crec que la Costa Brava és un dels llocs més privilegiats de Catalunya. Vam arribar a Sant Feliu a l´hora de dinar. Vam anar a un restaurant que es diu "La pansa". Bon servei, bon preu i bona manduca. I cap a casa que ja vam tenir prou. D´aquí dues setmanes construirem un iglú a Vallter. Us hi apunteu?

13 comentaris:

June Fernández ha dit...

La Costa brava es una de tantas regiones que tengo ganas de visitar. Espero que haya ocasión. Debe ser precioso.

Anònim ha dit...

Per favor, per favor, per favor, quin paissatge més bònic!!!!!

Quant era petita estiuejava a Calella de Palafrugell amb els pares i els avis, la Costa Brava es tan especial, tan màgica!!!!

M'alegro que t'ho hagis passat bé!!!!

Cristina ha dit...

June, la costa brava tiene rincones privilegiados donde uno puede perderse.

Jo mateixa, crec que no trigaré a tornar per gaudir amb més temps del paisatge.

La reusenca ha dit...

Uaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!
has dit un iglú??? ¿?

Cristina ha dit...

Reusenca, al final no el podrem fer per manca de neu però ja s´estan pensant noves activitats.

Anònim ha dit...

El camins de Ronda són una passada. El que has fet de Sant Feliu de Guíxols està molt ben arreglat i dóna gust passejar-s'hi, tornes amb l'esperit renovat. Molt maca la travessa :)

Cristina ha dit...

pd40, la costa brava és un somni. Ja tinc ganes de tornar-hi ben aviat.

Anònim ha dit...

Carai enhorabona això si que son excursions, qualsevol dia agafo la maula i vaig a fer la ruta, però haure d'esperar a tenir el peu en condicions. Bon cap de setmana !!!

Cristina ha dit...

Doncs cuida aquest peu i ben aviat podràs tornar a fer tot allò que t´agrada. Bon cap de setmana també per tu!

Anònim ha dit...

Escolta, encara et fitxaré per la meva feina!!!!!
un iglú a Vallter.. sona com una molt bona idea....
Els camins de Ronda són genials.. també et recomano anar un dia al cap de creus (i dinar al far)

Cristina ha dit...

El tema de l´iglú s´ha anul.lat de moment. En el seu lloc anirem a fer el Tagamanent, el pla de la Calma i dormirem dissabte a una casa rural al Montseny. El cap de Creus no el conec però tinc ganes d´anar-hi.

Florilla ha dit...

aquest tram és preciós! el vaig fer fa 2 anys, a l'estiu...llegint-te m'han entrat ganes de tornar-lo a fer!

Cristina ha dit...

Florilla, a mi em va agradar i sorprendre moltíssim. Segurament tornaré quan faci millor temps.