24 de gener del 2007

La finestra di fronte

Una pel.lícula italiana que em va captivar. El seu director Ferzan Ozpetek n´ha fet d´altres com "Hamam", "El último harén", "Le fate ignoranti", "Il sacro cuore" i aquesta pel.lícula que parla del passat i del present. Ara que he descobert com penjar videos us presento "La finestra di fronte". És una pena que pel.lícules com aquesta no tinguin l´èxit que es mereixen. És un regal per els sentits. Una pel.lícula que parla de sentiments, d´un passat. És una pel.lícula plena de màgia. Em quedo amb una de les frases: "no si accontenti di soppravivere, lei deve pretendere di vivere in un mondo migliore, non soltanto sognarlo". Suposo que s´entèn el que diu. I crec que viure és millor que somiar perquè un dia els somnis desapareixen i el que ens queda és la nostra vida tant si és bona com dolenta.

4 comentaris:

June Fernández ha dit...

Pues habrá que verla.

Cristina ha dit...

Te la recomiendo. A mi me emocionó el tema y me recordó vagamente a "En la ciudad sin límites", otra película estupenda.

Deric ha dit...

soc un fan d'Ozpetek, "Le fate ignoranti" me la sé gairebé de memòria de les vegades que l'he vist. La ventana de enfrente la vaig trobar una mica més fluixa, però estic d'acord que hauria d'haver tingut més ressó.

Cristina ha dit...

Increïble!!! Ets la segona persona que em diu això. Le fate ignorante és molt bona.