30 de desembre del 2010

Adéu 2010...


Això s´acaba. L´any 2010 demà passa a l´història. És un d´aquells moments per fer balanç. A mi em ve de gust pensar en el que ha sigut aquest any i en el que em pot aportar el proper . Tot depèn d´un mateix. Per mi el 2010 ha sigut un any de canvis, d´iniciar activitats noves, de deixar enrera altres que no m´aportaven res, d´entendre algunes coses i de seguir sense entendre unes altres. La vida és un continu canvi i hem de buscar un equilibri per sentir-nos bé amb els altres i amb nosaltres mateixos. I en això estic ara. No em vull proposar grans coses però sí un parell que crec que m´ajudaran a que tot comenci a anar millor.
En primer lloc, prendre´m les coses amb més tranquil.litat, no agobiar-me sense necessitat. I viure el moment. No pensar en demà, només en l´avui…
No esperar res de ningú, perquè és quan arriben les decepcions…i els mals rotllos. Això costa més portar-ho a terme però em faig el propòsit de canviar…
I per la resta no espero gran cosa més del 2011. Poder seguir fent allò que em motiva, la muntanya, els viatges, el ioga, les tardes de cine, les passejades nocturnes per Barcelona i veure una mica més als amics i a la familia. I ser una mica menys solitària…

Feliç any nou per tots vosaltres. Que pugueu començar l´any amb un somriure…

7 comentaris:

Txell Salip ha dit...

FELIÇ´ANY NOU BONICA!!!!! segur que aquest 2011 ens portarà coses bones, ja ho veuras, una abraçada ben gran i un petonet ben dolcet!!!!!!

Culoinquieto ha dit...

Seguro que todas tus ilusiones se van cumpliendo poco a poco. Ojalá vivas a tope todos los momentos especiales del año. Ojalá nunca te sientas sola. Ojalá que nadie te decepcione. Ojala te embriagues a diario de alegría con tus amigos (me apunto) y tu pequeña gran familia.

Un beso

JOSE ANTONIO ha dit...

Nos encanta encasillar el tiempo, delimitar los días y los años, cuando en realidad la vida son momentos, sensaciones, experiencias,...
Que disfrutes siempre el AQUÍ Y AHORA.
Un abrazo, amigo.

caterina ha dit...

Feliç 2011!!! Vaig amb una mica de retard però encara se pot dir, no? Hehe.

Cal valorar les coses bones que mos ha aportat aquest any qe se'n va i aprendre la lliçó positiva de les dolentes. I seguir il·lusionant-nos amb el que mos envolta. No perdre les ganes mai :)

José A. Frutos «Fugitivo» ha dit...

Ayer, en Yoga, oí la palabrá Namasté (así lo dijo la monitora, con tilde en la última sílaba), es un saludo acompañado de una postura. Me acordé de ti. Besos y estamos en contacto.

Anònim ha dit...

Hey, I am checking this blog using the phone and this appears to be kind of odd. Thought you'd wish to know. This is a great write-up nevertheless, did not mess that up.

- David

Cristina ha dit...

Gràcies a tots pels vostres comentaris. A veure si m´animo a escriure un altre cop.

Fins aviat!