12 de febrer del 2007

Boicot i Grammy




Les Dixie Chicks, un grup de country texà, ha guanyat 5 Grammys després d´haver sigut boicotejades pels seus fans per mostrar-se en contra de la política de Bush. Aquí us deixo la cançó que ha guanyat un dels premis.
També s´ha de destacar de la festa dels Grammys la reaparició de Police amb Sting, Stewart Copeland i Andy Summers cantant Roxanne. Com passa el temps!!!

5 comentaris:

Pep ... però posa-li Angu, també ha dit...

Bé, respecte la part d'allò d'anar contra Bush ... El dia que Susan Sarandon tingui al Bush al davant ... ves que no hagi d'anar a enterru el Bush pare ...

Respecte l'altre tema: m'has espantat!!! Per un moment m'ha semblat llegir David Sumers ... pobre! Ja veia a Sting cantant allò de "Sufre mamón!!!"

Uf, uf, uf, sort que ho he tornat a llegir!!

Un petó

Anònim ha dit...

Recuerdo esa polémica. Yo no tengo una opinión sobre estas cosas. Por un lado, me parece un poco asqueroso que las estrellas de cine y de música utilicen la política como estrategia de marketing y me cuesta creer que gente tan frívola y rica esté realmente sensibilizada. Pero, por otro lado, son un altavoz estupendo. Ya vimos por ejemplo el eco que tuvo la oposición a la ocupación de Irak gracias a los actores. Así que no sé.

Cristina ha dit...

Pep, quin riure! No em puc imaginar a l´Sting canviant d´estil musical però tampoc al David Sumers cantant alguna d´Sting.

June, tienes toda la razón al pensar eso. Yo también tengo mis dudas pero de momento les voy a dar un voto de confianza.

David JB ha dit...

Bé, que almenys, encara que sigui per marketing, algun famós digui que el Bush és un fastigós.

Cristina ha dit...

David, ja ho crec. Ahir ho parlava amb uns amics. No entenc encara com la gent va poder votar un personatge tan abominable.