18 de maig del 2007

Ni idea


Doncs això. Ni idea de què puc escriure. Fa dies que dono voltes a aquesta manca d´inspiració i realment no hi ha cap motiu. Estic bé, crec que millor que mai però no trobo temes per escriure. Podria parlar de "Ciudad en celo" , pel.lícula que vaig veure dies enrere amb en Pep i que em va agradar molt per la frescura amb la que està feta. Ara tinc pendent veure alguna pel.lícula més. Sempre hi ha alguna petita joia que s´ha de descobrir o una exposició per gaudir o un concert per fruir. Ahir vaig passejar entre les escultures de Rambla Catalunya i són realment maques. Les ha fet l´Igor Mitoraj i són de bronze. Ara estic apurant la nit aquí a la feina i pensant en com aprofitar el cap de setmana.Aquesta nit és d´aquelles que sembla que no s´han d´acabar mai. Molta feina i jo dividida entre dos. Una estona fent feina a una planta, més tard a una altra. I així tota la nit però ja ho té això aquesta feina. Som quatre gats i sempre s´ha de donar un cop de mà. És per això que treballem em equip. I la setmana vinent sortida al Castell de la Popa, a Castellcir. A l´última sortida vaig animar a un amic a que vingués i li va agradar tant que ja està esperant que arribi el dissabte 26. Serà un total de 12 km i crec que valdrà la pena. El millor de tot, la companyia. Algú s´anima?

19 comentaris:

Jo Mateixa ha dit...

Ei bonica, molt bon dia!!!! (be suposo que deus estar dormint, oi??) primer dolços somnis :-)

i segon, jo m'apuntaria a aquesta excursió si no fos que nomes d'imaginar-la ja m'he cansat, aixxxx, es que jo per caminar soc un desastre i tenint el peu no recuperat del tot encara em fa por, però vaja, que m'hi veg en cor, però segur que faria el ridicul doncs vosaltres hi esteu acostumats i aneu mega uniformats i amb tot controlat i jo seria novatilla, novatilla :-(

Bon finde!!!!!, petonets!!!!!!

David JB ha dit...

Algun dia he d'explicar "La cuerda larga", una ruta que hi ha aquí a Madrid per alta muntanya, i que m'he jurat no tornar a fer mai més en la meva vida, ara, si són rutes o caminades més tranquil·les, a mi no m'importaria apuntar-m'hi, és clar, que no m'és possible en aquests moments, potser algun dia sí. I res, jo aquí també esperant escapar en poc més d'una hora, per fi.

Cristina ha dit...

Jo mateixa, en això del senderisme és simplement anar caminant sense presses. Es pot fer però sense agobiar-se i és clar portar unes botes o bambes de trekking per no castigar els peus. Bon cap de setmana maca!

David, si véns a Barna tens aquesta opció. Espero que passis un grandiós cap de setmana!

Anònim ha dit...

Té molt bona pinta... ja saps de què pots fer un post. I si no cap problema, això és un blog, no hi ha cap obligació.

Pep ... però posa-li Angu, també ha dit...

Boooooon dia, senyoreta!!!

Jo també vindria ... o potser vinc ... bueno, ja ho veurem, tu

Petonets

Mikel ha dit...

Per no saber de que parlar has acabat parlant de força coses jejeje

Cristina ha dit...

pd40, no hi ha cap obligació d´escriure, això ja ho sé, jejeje però de tant en tant m´agrada escriure.

Pep, què em dius? T´apuntes el dissabte? Al final serem una bona colla. En David, la Carmen, la Cristina, els de Caldes i jo. I són només 12 km, 6 d´anada i 6 de tornada. Això ho fem en un plis.

Mikel, jajajaja, ja em passa això. Que m´acabo enrotllant com una persiana ;)

Alepsi ha dit...

Doncs té bona pinta, no? Ja explicaràs!!!! Espero que estiguis descansada!!! ;)

Anònim ha dit...

Sí, sí, sí... animeu-vos! Jo en tinc moltes ganes gràcies a la Cristina, i és la primera vegada que caminaré més que per anar a agafar el metro! La gent és genial (els vaig conèixer en unaltre sortida), i potser més que cansar-te, t'omples d'energia per a la resta de la setmana. Ups, me'n vaig al Decathlon que no tinc sabates!!! ;-) // Cristina - cristufili

Deric ha dit...

passa sovint, cal deixar passar els dies i ja arribarà la inspiració

ddriver ha dit...

ha de ser caminant?jo vindria pero fa molts anys que no camino mes enlla de 200m,nomes quant estic de viatge i acabo petedisim

Cristina ha dit...

dèric, no em preocupa gaire. Si em ve de gust escric i ja està. Tu sí que deus entendre d´inspiració...

ddriver, jejeje doncs els 12 km són caminant.

ddriver ha dit...

la proxima doncs,dissabte juga el barça i haig de pujar un munt d escales fins la meva cadira

Cristina ha dit...

ddriver, tu pots amb tot. Si jo ho puc fer tu també. Ja aconseguiré que t´animis algun dia. Puc arribar a ser molt persistent,jejeje.

ddriver ha dit...

ho aconseguiras perque soc molt debil devent la persistencia femenina pero aquesta setmana no a mes ja es dissabte,m he lliurat no?

Jo Mateixa ha dit...

Princesa....passa per casa que hi tens una coseta :-)

Waipu Joan ha dit...

no sé ni com he arribat aquí...però estem celebrant l'aniversari igual en mes i any... ens apropem als 40...
i pel post, sempre surt alguna cosa

El veí de dalt ha dit...

Vaja, crec que haurem de felicitar-te ja que algú s'ha xivat...PER MOLTS ANYS!

Cristina ha dit...

Jo mateixa, moltes gràcies guapa. Ets una detallista.

Waipu Joan, si has arribat aquí serà perquè jo també temps enrere vaig arribar a casa teva. Tens un blog molt maco.

El veí de dalt, moltes gràcies. Ha sigut un dia d´aniversari molt maco gràcies a tots.