10 de maig del 2007

¿Quién dice que es fácil?



És l´última pel.lícula que he vist i em va agradar molt. Una comèdia argentina disparatada però que dius grans veritats. Vaig riure molt. Aquí simplement us deixo el trailer. I d´altra banda parlar-vos d´aquests últims dies. Poc temps per escriure i poques ganes. Surto molt cansada de la feina, amb moltes coses al cap per culpa d´uns temes del meu pis. D´altra banda buscant autoescola per fer unes quantes pràctiques,a punt de començar un tractament amb un naturòpata, etc i fa dies que gairebé no llegeixo els blocs però m´enrecordo de tots i cadascun de vosaltres. Un petó enorme!!!

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies com sempre per la recomanació. I epa! Cristina, amunt aquests ànims que els veig una miqueta pel terra.

I amb els meus ja en tenim prou!
;-) Si et puc ajudar en res, ja ho saps! Una abraçada Cristufili (PD i ja em diràs com va anar dissabte!)

Jo Mateixa ha dit...

I nosaltres t'anyorem a tu preciosa, ja he vist que vas molt de cul, no t'estressis més del compte, es fàcil dir-ho quant no es coneixen els motius al complert, però em venia de gust dir-t'ho per que t'estimu molt, encara que ara m'engegis a pastar fang, jejejejejejeje.

Dolços somnis bonica....quant et toqui dormir es clar :-)

Cristina ha dit...

Jo mateixa, ufff però estic bé. Em falta organització per fer les coses. Per exemple aquest cap de setmana ja el tinc perdut perquè em toca treballar de divendres a diumenge però el proper ja no treballo. El torn de nit té aquestes coses. Avui dormo de nit. Demà serà una altra història. Gràcies per ser tan genial. Petons!!!

Jo Mateixa ha dit...

Jo genial??, però que dius donaaaaaaaaa, pe`ro be, si tu ho creus, jejejejejejeje.

M'he pres la llibretat de afegir-t'he al messenger, espero que no et sapiga greu :-)

Nanit guapissima!!!!!!!!!!!!

Cristina ha dit...

Jo mateixa, i tant que ets genial. Em sembla molt bé que m´hagis afegit. Bona nit!!!!

Anònim ha dit...

Aquesta pel·lícula no la coneixia i el tràiler té bona pinta. Gràcies per la recomanació :)

Pep ... però posa-li Angu, també ha dit...

Uffff, jo és que les pelis argentines ... què vols que et digui, tu!!

Un fort petó, guapíssima!!! Ah, i molt bon dia!

Anònim ha dit...

em cansan molt les pelis argentines..quina mandra escoltarlos

Cristina ha dit...

ddriver,jajajaja. Doncs a mi m´encanta. Vaig passar 20 dies a Buenos Aires i m´hi hagués quedat,jejejeje. Ja diuen que sobre gustos...

Jo Mateixa ha dit...

Guapaaaaaaaaaaaaaaaaa, com que no se si coincidirem per aqui aquest finde, que ho passis molt be encara que estigui pencant, no t'agobis més del compte eh!!!!!!!

Un petonas i que tinguis un molt bon cap de setmana!!!!!!!

Anònim ha dit...

http://taxidriver.bloc.cat/post/4746/162156

Culoinquieto ha dit...

la peli es secundaria, no soy el unico que ve un puntito de apatía en tus palabras. Primero una cosa y luego la siguiente, hay que tener la mente ocupada, no saturada, como la próxima vez que te lea no vea mas frescura no te dejaré que me acompañes a almorzar. ea.

La reusenca ha dit...

Me l'apunto!!!!

Anònim ha dit...

Tiene buena pinta, ya sé que no es muy allá decirlo pero yo creo que cualquier cosa argentina, por ser argentina, ya me gusta. Menos el mate, tal vez. Es que le ponen una gracia a todo... Así que ya ves, hasta la mierda de Rebelde Way me engancha a mis veintitantos añazos.

Lo que dice Culo inquieto, espero que no te satures demasiado, está bien que estés activa pero sin pasarse de rosca. Un besazo guapisísima.

Anònim ha dit...

Y lo que me faltaba, oir esa canción también en tu blog, me tiene completamente obsesionada, la escucho como treinta veces al día tía.