28 de maig del 2007

Resumint


Aquests dies han estat ben aprofitats. Dies enrere vaig anar a donar sang. Us animo a que ho feu de tant en tant els que tingueu possibilitat i no us fan por les agulles perquè amb un petit gest podeu fer molt. Ara estic tirant endavant el tema de la donació de medul.la òssia. Tot ve de fa molts anys, de quan estudiava infermeria i vaig fer pràctiques a la Unitat d´Hematologia del Clínic. El que vaig veure allà em va encongir el cor així que crec que és un petit gest que pot fer molt. Quan més gent hi hagi registrada més possibilitats hi ha de que algú tingui sort i trobi donant. D´altra banda aquests dies m´ha arribat la targeta del Bicing, el nou servei de lloguer de bicicletes. Crec que és una bona idea per aquells que estem una mica cansats de metro i bus. Encara no ho he provat però ja us faré cinc cèntims quan ho estreni. També he sortit a la muntanya dissabte al matí. Una visita al Castell de la Popa. Molt ben acompanyada. A dalt del castell vam fer diverses activitats com ioga, abrazoteràpia (algú em diu com s´escriu en català?)i ens ho vam passar d´allò més bé. També he anat una miqueta al gimnàs. He cel.lebrat el meu 36è aniversari primer amb família i després entre amigues, he quedat amb en Pep i la Noe. Ahir vaig anar a votar i ara estic preparant el meu viatge a Turquia divendres vinent. Espero que el temps ens acompanyi però sobretot la situació política del país que no sembla gaire calmada ara mateix. Bé, al final no ha quedat molt resumit.
Que passeu tots una bona setmana!!!

15 comentaris:

Jo Mateixa ha dit...

Si es que no pares nena, no pares mai!!!!!, jejejejejejejeje.

Jo sóc donant d'organs, de tots, inclosos els ulls, he intentat donar sang varies vegades a les unitats mòbils de Pineda però gaire be sempre em troben baixa de tensió o amb la regla i llavors no em deixen que ho faci.

Lo de la donació de meul.là ossia, ondia, jo pensava que nomes ho podia fer la gent "allegada" al malalt, però clar, deu ser com un banc on tu ho deixes i si coincideix que hi ha algu que te les mateoxes condicions que tu doncs s'aprofita, això està molt bé!!!!

Cuidadito amb el viatge a Turquia eh, nena, em va por que hi vagis, ja saps que les coses per aquests paisos no estàn gaire fines :-S

Petonasos!!!!!!!!

Pep ... però posa-li Angu, també ha dit...

TuMateixa, ja li dic jo que al final a veure si m'haure de deixar grenyes (tu ja en portes) i haurem de fer un comando en plan Rambo per rescatar-la!!!

Bueno, de moment el "no siento las piernas, Dios" el poses tu, oi? jejejejejeje

Petonets, Cris!

Anònim ha dit...

Moltessssssss Felicitatsssss !!!!! Amb un dia de retard, però moltes felicitats reina.... que t'ho passis molt be al viatget, va be sortir de tant en tant.

Dessmond ha dit...

Per molts anys!
No fa massa vaig ser a Istambul. T'ho recomano. És preciós i la gent fantàstica. Hi vull tornar-hi així que pugui. Em va fascinar.

Anònim ha dit...

Quin post... això és un resum! Moltes felicitats per l'aniversari. No sé si és part del regal però Turquia és molt maco. Estambul és fascinant, segur que t'ho passaràs molt bé.

Anònim ha dit...

Benvolguda Cristina, això de la bici és un plaer. La Maria ja fa temps que va a l'ambulatori amb bici i està com una rosa.

Que li vagi molt bé el viatge a Turquia... L'esperem a la tornada.

David JB ha dit...

Felicitats per l'aniversari. Jo no he donat mai sang, però perquè no puc, de més petit m'han fet moltes anàlisis de sang, i ho he passat molt malament, entre marejos i tal, no puc sincerament amb això de que em treguin sang.

I el viatge a Turquia, doncs espero que vagi bé, que segur que sí :)

Mikel ha dit...

Aixo del bicing sembla que esta funcionant força be...

Florilla ha dit...

ei !!! moltes felicitats! i quina enveja anar de viatge! espero que tot surti de primera!

ddriver ha dit...

congratulations!!!!!!!!collons si fots coses!!tens dies de 32hores?
Aixo del Bicing n estic fart que els senyors bicings vagin per el carril taxi fent s s i de dos en dos i els senyors furgonetos de bicing aparquin al carril taxi per emportarse bicis espatllades i els putos senyors del ajuntament que retatllin parades de taxis per fotre mes putes bicis!

La reusenca ha dit...

uauuuuuuuuuuuuuu!!!! Turquia!!!! que vagi molt bé... Jo sempre he tingut ganes de tornar a Istambul. Dóna records a Sta Sofia, de part meva!!!

Deric ha dit...

"abrasuteràpia"????
ah! i felicitats!!!

Cristina ha dit...

florilla, moltes gràcies. Això espero, és un viatge molt desitjat.

ddriver, gràciessss, Barcelona no està preparada per aquest servei ni els taxistes tampoc,jeje ;)

La reusenca, ja ho faré guapa, espero que ja estiguis bé.

dèric, jejeje, és una possibilitat. Gràcies!

ddriver ha dit...

jo tinc el trist record de no haberne atropellat cap encara,soc la vergonya dels taxistes,em senyalen i tot

Jo Mateixa ha dit...

Holaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!, que tal bonica, com va tot??, ja ho tens tot per el viatge?? ves que no hagis marxat ja :-S

Be, si ja has marxat...espero que tornis carregada amb moltes coses per explicar-nos!!!!!!!

Petonassos guapissima!!!!!!