1 d’agost del 2007

Hem fet el cim



Avui estic eufòrica. Més desconectada d´internet que mai però més alegre que mai també. Aquest cap de setmana m´esperava un repte, inesperat i sorprenent. Dies enrere parlant amb un amic via mail em va dir que anava a fer un 3000 al Pirineu Aragonés. Mig en broma mig en serio al final em vaig animar a anar-hi. Consistia en pujar fins al refugi d´Angel Orús a 2100 metres, dormir allà i pel matí, molt d´hora fer el cim a 3369 metres, el Posets. Jo pensava pujar una miqueta i esperar que baixessin ells de la muntanya però vaig començar a pujar i vaig veure que em sentia amb forces. Vam passar les canals de neu i ja semblava que la resta era una tonteria. Al final la cresta se´m va fer eterna però vaig arribar-hi. Estic feliç. Des d´aquí vull agrair al Miguel i a l´Edu i el Juan per haver-me animat i ajudat tant. També gràcies a José Antonio y Mª José perquè tot i no ser-hi en aquesta aventura m´han ensenyat a estimar la natura.

11 comentaris:

ddriver ha dit...

Vistes les probes dels autos nomes queda dir mltes felicitats i treures el barret amb una gran reverencia.
;)

mossèn ha dit...

punyeta !!!!!! ... d'aqui a la lluna !!! ... salut

Culoinquieto ha dit...

Campeooooona, que mala leche tienes cuando estás echa polvo. No me des las gracias, nos has dado a todos una leccón de espiritu de sacrificioy de coraje.

Anònim ha dit...

Marxo uns dies... i tu t'apropes encara més a la lluna!!!! Felicitats Cristina, ets genial. Cristufili

Anònim ha dit...

Benvolguda Cristina, la felicito, sé per experiència propia, la satisfacció que dona fer el cim... És una cosa innarrable. Malauradament, jo ja fa temps que estic apartat de la MUNTANYA amb maiuscules...

Jo Mateixa ha dit...

Nenaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, caram tu, que be!!!!, moltissimes felicitats bonica, segur que ho vau gaudir i es una cosa que et quedarà amb els bons records.

Molts petonets!!!!!!!!!!!!!

JOSE ANTONIO ha dit...

Está clarísimo que puedes conseguir todo lo que te propongas, FELICIDADES por haber hecho cima, por tu esfuerzo y por ser como eres, una mujer con mucho carácter y personalidad.
Gracias por tu amistad y todo lo que nos aportas.
Besos y abrazos.

Anònim ha dit...

Ostiiii, un 3mil i pico. Estas feta una potra de muntanya ;-)

Anònim ha dit...

Moltes felicitats!
Jo crec que no faria ni 1000! :-)

Cristina ha dit...

merrameu, perdona que no t´hagi contestat abans. Estic molt desconectada últimament. Gràcies!!!!!

doommaster, gràcies!!! Tot és qüestió de provar-ho.

Anònim ha dit...

hola cristina, soy juan, yo tambien te quiero felicitar porque demostrarte ser una persona muy valiente y muy fuerte enhorabuena. cuando te conoci no daba un duro por ti, y me has demosstrado que eres luchadora y que tienes mucho espiritu de sufrimiento, muchos animos y el año que viene al aneto.cuidate