24 d’agost del 2007

Una miqueta de tot

Ja fa dies que no escric al bloc i és que el mes d´agost, tot i no tenir vacances dóna per fer moltes coses, gairebé totes de caire social. Hi ha algunes novetats. Unes de molt bones i d´altres que hagués preferit no rebre. Comencem per aquestes que són les que em toquen de més aprop. Tinc un amic fotut segurament esperant un trasplantament de fetge. Són d´aquelles coses que no li desitges a ningú i ell ho ha assumit amb una enteresa que em va commoure. Ahir també vaig rebre una notícia que em toca de més aprop i és que mesos enrere el meu pare va patir una pneumonia que li van diagnosticar quan va anar per quarta vegada al metge de capçalera. Sense comentaris. Doncs ha arrossegat un cansament generalitzat des de les hores i el metge va decidir fer-li un TAC i bingo!,li ha sortit que té una fibrosi pulmonar. No és una bona notícia. És una d´aquelles malalties cròniques que mica en mica va endurint el teixit pulmonar i fa que la persona tingui ofeg per dir-ho de manera resumida. El meu pare es troba bé perquè suposo que està en una fase inicial. La sort també és que li ha agafat amb 62 anys i no amb 40 però és el meu pare i m´afecta perquè jo no sé com és la resta de pares però al meu me l´estimo i ha estat SEMPRE al meu costat. Si sóc el que sóc és gàcies a ell i a la meva mare. Ara esperarem que li diu el pneumòleg.

D´altra banda la setmana que ve agafo vacances i suposo que m´anirà bé desconnectar una mica. Ja tinc preparats dos viatges. Primer a Amsterdam i després a Grècia. Tots dos viatges al meu aire. Amsterdam ho conec de quan vaig anar amb l´institut però d´això fa la tira i no recordo res. Grècia ho vull conèixer fa anys. Haurem de provar la musaka i ballar un sirtaki. Sigui com sigui, al mal temps bona cara. El més important és saber que ell es troba bé.

17 comentaris:

Jo Mateixa ha dit...

Vaja, em sap molt de greu això del pare, espero que estigui animat i que tu també, malgrat el seu estat.

Ja saps on soc, on som, per si necesites qualsevol cosa, xerrar, plorar, riure, cagar-te en tot, el que sigui, ok???

Una abraçada ben gran i ara pensa en les teves vacances, que les tens ben merescudes bonica.

Un petonet ben gran i molts ànims!!!!!

ddriver ha dit...

Sento molt aixo del teu pare,esperem que sigui casi res,i que el pneumoleg us dongui una garn noticia!!!
Molts anims,el que volguis o necesitis ja saps com localitzarme,tu mes que ningu.
Les vacances?ja parlarem per el mail,enveja sana em dones amb aixo
Un peto ben gran,pero dels mes grans,els que tinc guardats nomes per ocasions especials
;)

mossèn ha dit...

vinga, ànims i a passar-s´ho bé !!! ... per cert, ja ens portaras alguna foto del barri vermell ... si te la deixen fer, clar !!! ... salut

Culoinquieto ha dit...

Ya verás como la cosa no será demasiado grave, a veces Cristina, un problema grande hace olvidar los pequeños y cuando el grande resulta que en realidad es pequeño, resulta que en realidad te has quedado casi sin problemas a cambio se un mal rato o unos malos dias. Como me enrollo niña, pero... a que tú me entiendes.
Animo y un abrazo

La reusenca ha dit...

Em sap greu això que ens expliques, espero que el teu pare tingui una bona evolució. Aprofita les merescudes vacances per desconnectar una miqueta!!!!
Molts petons!!!

Enric Caujapé ha dit...

Sempre ànims i bones vacances.
Tens un blogg divertit i interesant, amb molt bons escrits !!!

Salutacions cordials

Xavi ha dit...

Gràcies per passar-te pel meu blog. Si tens pensat anar-hi, no hi vagis ara, que està PLE. Espera't fins a mitjans de setembre.

Espero que tots aquests problemes mèdics acabin sent coses sense importància i tot acabi bé. Tan aviat et poden donar una mala noticia com una de bona.

Jo Mateixa ha dit...

Hola bonica, com està el pare?, com estàs tu?, veig que a Grècia estan que trinen amb això dels incendis, espero que el tema es resolgui abans que marxis, no voldria haver de patir més del compte per tu.

Cuideu-vos, tots plegats, una abraçada ben gran!!!!!!!!!!!

Cristina ha dit...

En primer lloc gràcies a tots pels ànims. El meu pare està bé. Potser vaig ser una mica alarmista però m´ho vaig prendre molt malament i ara que han passat uns dies veig que el més important és que ell estigui bé. S´ha d´esperar la visita al pneumòleg i veure si necessita medicació. Confiem en que ens doni bones notícies.

Ara un per un,

jo mateixa, el dimecres ja començo vacances, així que podré estar més en família i desconnectar una mica de la feina que últimament vaig una mica cansada.

ddriver, gràcies també per tot.

mossèn, m´han dit que no els fa gaire gràcia que els facin fotos, així que millor no tenir problemes. No sabem com les gasten aquelles dones.

culoinquieto, ya sé de que me hablas. Gracias por los ánimos.

la reusenca, guapíssima. Espero que estiguis bé. Aquests mesos t´he trobat molt a faltar.

orbison, gràcies!!! Faré un cop d´ull pel teu bloc.

xavi, gràcies!!! Tens un bloc molt xulo. M´encanta la natura i els suricates són uns animalons d´allò més curiosos. Trobo que són molt intel.ligents.

jo mateixa, tranqui guapa. Tot està control.lat. Amb el tema del pare estic més tranquil.la. No té ofec ni cap símptoma relacionat amb això. Sempre té dolor a la cintura però és per l´hèrnia discal. Sembla ser que la fibrosi la té a la base dels pulmons. Segons el capçalera no li cal medicació. Haurà que esperar el que diu el pneumòleg. D´altra banda esperem que a Grècia el tema estigui control.lat. Anem el 14, així que suposo que ja estarà més que sol.lucionat.

Mikel ha dit...

realment el tema a grecia esta força caldejat...

Anònim ha dit...

Hola Cris. Jo com sempre arribo tard a gairebé tot! Molts ànims, eh? I quina enveja del viatge. Al final no hem pogut fer res plegades... i no saps quin greu em sap. Espero que algun dia podré "enganxar-me" amb tu a una escapadeta d'aquestes que fas. Potser quan torneu jo ja he fet l'examen. Agggggg... petons. Cristufili

Cristina ha dit...

mikel, ja ho he vist. És una pena això que està passant.

Cristufili, guapaaaa, espero que estiguis bé. Fa molt que no parlem. A veure si ens veiem aviat i ens posem al dia. A partir de dimecres faig vacances.

Jo Mateixa ha dit...

M'enalegro molt doncs que el pare estigui millor i si tu estàs més animada millor que millor :-)

En quant a lo de Grècia, tant debò es solucioni per que pobre gent, fan fredar les imatges :-S

Petonets dolcets!!!!!!!

Mikel ha dit...

la veritat es que si que es una pena si...

Cristina ha dit...

jo mateixa, tot controlat. El tema de Grècia és un desastre. Tant de bo ho puguin solucionar en poc temps i sense augmentar les víctimes que ja són unes quantes.

mikel, i sembla que de moment els focus estan augmentant. No sé què passarà...

JOSE ANTONIO ha dit...

hola, hace dias que no miraba el blog, ya veo por los comentarios que tu padre está mejor, me alegro y espero que se vaya solucionando la situación. Disfruta de las vacaciones que las tienes bien merecidas. Nos vemos pronto, un abrazo muy fuerte.

Cristina ha dit...

josé antonio, gracias amigo. Ya estoy deseando que llegue este miércoles. ¡Necesito vacaciones ya!