27 d’agost del 2008

Canvis?Quins canvis?


Quan s´acaba el mes d´agost sempre m´agrada fer un reset, un replantejament. Suposo que ens passa a uns quants. És dur desconnectar durant un temps i tornar a la rutina diària amb els maldecaps que tenim tots, l´estrès. Jo de fet he acabat les vacances fa ja massa dies però aquest mes d´agost he tingut temps per pensar, equivocar-me, perdre algunes pors, sincerar-me i tornar a pensar molt. De cara a setembre ja tinc unes quantes idees per posar en pràctica. M´he preinscrit a la Escola Oficial d´idiomes en Japonès i Italià. A veure si tinc sort i em toca la loteria. D´aquí pocs dies torno amb Caminar y sentir a fer les sortides a la muntanya i totes les activitats que ens proposen amb tan bon criteri. M´he passat tot el mes fent aqua gym amb la Noe, una amiga a la que han operat i per recuperar-se necessita activitat física i ens ho estem passant molt i molt bé, us ho recomano. També segueixo amb l´spinning quan no em fa mandra. I hem anat a veure cinema a la fresca al CCCB que amb el nom de Gandules 08 ha fet un cicle de cine basat en la interculturalitat. Interessant però els primers dies no hi havia lloc per seure tot i que l´aforament és de 450 persones però ja se sap que quan alguna cosa és gratuïta acudim tots com les mosques a la mel. He pogut anar a la platja que m´ha donat els millors moments d´aquest estiu i a la feina m´han donat l´oportunitat de tenir una miqueta més de responsabilitat durant aquest mes. Ja no dec ser tan esbojarrada. Suposo que amb 37 anys és bon moment per canviar...



I seguim amb la moda de fer-se una foto estil manga, aquí teniu la meva. M´he rejovenit de cop ;)

I no volia oblidar-me de recomanar-vos tres blocs nous que s´estan tornant indispensables per mi. Tots tres són de temàtiques diferents:

*En un lugar del mundo Muntanya i poesia

*No somos petruccis Música i vida

*Com gotes a l´oceà India i cooperació


17 comentaris:

-- ha dit...

oh!!! moltes gràcies per la recomanació!!! bé la meva temàtica no es fixa pero la música i la vida són sempre protagonistes :)

se nota que arriba el teu setembre!

vagi bé!

Cristina ha dit...

^____^ De res, només crec que us ha de llegir més gent perquè vegin unes altres realitats i unes altres maneres de viure la vida. Un abraçada!

Anònim ha dit...

Molt maca la foto manga, però el teu somriure és més macu. I això del setembre, ma mare sempre deia que l'any comença ara; no pas al gener. Una forta abraçada. Cristufili

Anònim ha dit...

Molt maca la foto manga, però el teu somriure és més macu. I això del setembre, ma mare sempre deia que l'any comença ara; no pas al gener. Una forta abraçada. Cristufili

Eduard Muntaner Perich ha dit...

Ei gràcies per la recomanació del meu blog!

Per mi els anys també comencen al setembre, i tinc uns quants propòsits per aquest que ve.

Salut!

Cristina ha dit...

Cristufili, gràcies guapa. La veritat és que després de les vacances les coses es veuen diferents i donen ganes de començar projectes nous i engrescadors. Una abraçada!

Edu, és que t´ho mereixes perquè amb la teva visió de la vida fas que tot sigui molt simple. Gràcies per obrir-nos els ulls a una altra realitat. Namaste!

Jesús M. Tibau ha dit...

sempre és bon temps per a canviar

Cristina ha dit...

jesús, síiii, sempre que sigui canviar a millor.

JOSE ANTONIO ha dit...

Ayer estuvimos viendo Peregrinos y nos acordamos mucho de tí.
Estamos deseando compartir contigo esas inmensas ganas de vivir,conocer, experimentar, aprender,...
Un abrazo sincero.

Deric ha dit...

certament, els propòsits d'any nou no es fan l'1 de gener a la mitjanit, sinó al setembre.

Cristina ha dit...

deric, suposo que ajuda el fet d´haver desconnectat de tot a les vacances i això fa que ens replantegem la nostra vida.

La Martona ha dit...

Bona sort amb els nous propòsits i gràcies per recomanar-nos nous blocs interessants. Per mi els anys encara comencen al setembre. PEr això queda bé dir ara allò de: "any nou vida nova". Doncs feliça any nou!

Cristina ha dit...

martona, moltes gràcies. Espero visitar-te al teu bloc tot i que llegint-te he vist que plegues. Ei, espero que no sigui definitivament. Sigui on sigui aquí em trobaràs ;)

Deric ha dit...

jo estic desubicat perquè abans ho feia tambe quan començava el setembre, ara com les vacances les faig al setembre, ho he de fer abans perquè a l'octubre ja ha començat tot.

Anònim ha dit...

Ostres la EOI !!! el millors anys de a meva vida els he passat allà .Tandebó hi entris.
Una pregunta d´on has tret la foto Manga???

Cristina ha dit...

anastàssia, doncs aquesta és la web http://www.faceyourmanga.com/homepage.php?lang=eng
Benvinguda!!!!

Anònim ha dit...

Eiiii!!!! moltes gràcies per afegir-me a la teva llista de blogs (encara que no funciona ll´enllaç).Em fa molta il.lusió perque sóc nova i estic més sola que la una.De totes maneres jo ja fa temps que et llegeixo encara que si alguna vegada havia opinat era amb el meu nom :Sònia . Fins ara no havia tingut blog i la veritat és que m´està costant una mica fer- lo .
Au pos ! Gràcies