16 de febrer del 2007

En la ciudad



Avui us parlo d´una pel.lícula del 2003 de´n Cesc Gay, que és director de Kràmpack, una pel.lícula que us recomano. "En la ciudad" és una pel.lícula coral rodada a Barcelona que relata la vida d´un grup d´amics. A simple vista són vides perfectes però darrera de cada personatge s´amaga la vida real de cadascun d´ells. No us explico més però crec que val la pena. Com sempre l´Eduard Fernández -gran actor- fa el millor paper. Us podria recomanar unes quantes pel.lícules seves (Ficció, Cosas que hacen que la vida valga la pena, Obaba, El método, etc...)

16 comentaris:

Pep ... però posa-li Angu, també ha dit...

Jo he vist Obaba i El mètodo ... i també l'he vist a milions de sèries d'aquestes que fa la tele 3 ... és bo, el tiu ... llàstima que perdrà quan surti a alguna peli d'Almodòvar ;)

Un petó, xiqueta

Cristina ha dit...

O potser guanya quan surti a una d´Almodòvar. A Ficció fa un paper molt bo.

Anònim ha dit...

Pues habrá que bajárselas. No he visto ni siquiera Obaba: mira que tenía curiosidad por estar basada en una novela de Bernardo Atxaga (no sé si se sabrá fuera de Euskadi que es el escritor en euskera que más vende y sus libros son obligatorios en el colegio)pero todo el mundo me la ha puesto fatal. A En la ciudad y Ficció les había echado el ojo. Ya te contaré qué tal.

Mikel ha dit...

EL meu cunyat la te hi diu que li va agradar molt! ja li demanare a veure que tal.

eecalvet_ ha dit...

no cal que opini, de ficció i de a la ciutat, no?

June Fernández ha dit...

Estás hecha toda una experta informática, ¿eh? Por meter música en el blog, digo. Me encanta esa canción, pero encuentro que la estropean Miguel Bosé y que sea en castellano. Me gusta más la versión en la que Noa canta sola en inglés. Besos

Cristina ha dit...

June, no sabía lo de Bernardo Atxaga. A mi me encantaron En la ciudad y Ficció. Son películas muy especiales. ¿Yo informática? Se me habrá pegado de Pep,jeje. Por cierto ya encontré la versión de Noah en inglés. Tienes razón. No hay punto de comparación.
Muxus!

Mikel, te les recomano totes dues.

Perdedor, pel que recordo et van agradar molt.

Bon cap de setmana!!!!

Anònim ha dit...

ostres, Kràmpack em va encantar, però no he vist res més d'aquest home. Merci per recomanar-la, la tindré en compte ;) Bon cap de setmana!

Cristina ha dit...

Fardatxo, a mi també em va agradar Kràmpack. Bon cap de setmana!

Anònim ha dit...

No l'he vista... Gràcies per la recomanació!!

Cristina ha dit...

Pd40, de res. Bon cap de setmana!

Anònim ha dit...

Doncs,... s'haurà de veure, no?? :_)
Espero que vagi tot molt bé, guapa!!
smuac!

Cristina ha dit...

Iuki, tot va sobre rodes maca. Petons!

Anònim ha dit...

A mi em va encantar la pelicula. L'Eduard Fernandez, fantastic, molt bo.

Anònim ha dit...

L'altre dia vaig mig veure la de Cosas que hacen que la vida valga la pena, amb la Ana Belén, em va agradar molt, i es que l'Eduard Fernandez sempre m'ha agradat :-)

Que passis molt bon dia bònica!!!!

Txell ha dit...

Ja l'he vist! :PPP

Si no recordo malament la Mònica López està una mica inestable, no? I decideix separar-se? Uf... es que fa tan temps!