21 de març del 2007

I només és dimecres!



La veritat és que no tinc tema per comentar avui però em venia de gust escriure qualsevol cosa. Estem a dimecres i ja penso en el cap de setmana. Per què serà? Potser perquè surto amb el grup de senderisme. Pujarem al Balandrau. No em pregunteu on està això però crec que és molt maco. M´han recomanat que vagi abrigada i que m´emporti dos entrepans. No sigui que em quedi sense dinar. Ara fa més d´un mes que no surto amb ells i ja tinc moltes ganes. I el cap de setmana de setmana santa (6, 7 i 8 d´abril) surto novament amb els del senderisme per seguir el GR 92 des de Tarragona fins l´Ametlla de Mar, en total 66 km. La qüestió és que cada cop faig més coses i més que vull fer. He passat d´un estat en el que no feia res més que treballar a anar al gimnàs, fer senderisme, estar més pendent de la família que han estat una miqueta malaltons, sortir a sopar amb les amigues de tant en tant, els esmorzars amb amics, les xerrades interminables amb en Pep i em sento molt bé. És com l´actimel, quan et sents bé per dintre es nota per fora. I em passa que no m´enfado tant, que estic de millor humor, que no li dono tanta importància a les coses. Ara toca recuperar dues aficions que he deixat una mica de banda, el cine i la lectura perquè han reobert per fi el cine Maldà. El que passa és que les pel.lícules són exclusivament Bollywood i duren més de 3 hores i sembla que de moment no estan gaire bé subtitulades. Em van dir que dintre de poc faran com abans. Dues pel.lícules de reestrena al preu d´una i cada setmana les canvien. I en el tema de la lectura estic una mica cansada. Començo un llibre i no m´enganxa. Ara estic aficionada als sudokus. Sembla mentida com un requadre ple de números pugui tenir aquest nivell d´addicció.Em sembla que per avui ja us he posat al dia. Bona nit!

PD Per cert la foto li dedico a la Candela.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Quanta activitat. Doncs molt bé, és el que dius, si fas coses et sents millor :)

Pep ... però posa-li Angu, també ha dit...

Eh eh, interminables ... defineix interminables, jejejejeje

Un petó senyoreta!! I bon dia!!!

Anònim ha dit...

Clar que si tu ves fent excursions d'aquestes que nosaltres les anem apuntant, en poc temps potser també les farem. M'encanta veure't tant activa si senyor :)

Anònim ha dit...

Saps Cris, nomes de llegir tot el que fas ja m'he cansat, joderrrrrrr, es que la meva vida es tant sumament sedentaria :-(

Tot i que se que no aguantaria una caminata com les que feu amb en Pep, doncs el tabac em fot la gitza (si ho pogues deixar!!!!!) m'agradaria poder tenir l'esperit aventurer que tens tu, nena, ets una crack!!!!! :-)

Petons bònica i molt bon dia!!!!!!!!!!!!!!!!

Cristina ha dit...

pd40, això és veritat. Al cap del dia acabo ben cansada però ha valgut la pena.

Pep, jejejeje, doncs això que parlem molt i caminem molt però ja saps que per mi no és un problema.

Farlopa, és que descobrir llocs nous és genial. Crec que no em cansaré mai de descobrir coses i poder-les explicar.

Jo mateixa, tot és provar-ho. En el grup hi ha algun fumador i tenen més empempta que jo i també més experiència. És sacrificat però després quan arribes al cim val la pena haver-ho fet.

Anònim ha dit...

Pero bueno, juraría que esta mañana te he escrito y no aparece publicado. Te decía que me alegro de que estés tan activa y optimista, que yo aunque no tanto también. Ayer me puse contenta porque vi una furgoneta morada con margaritas, de estas del flower power, qué guay. Jo, hoy he estado visitando mi antiguo blog y no sé qué hacer con él... Petonets!

Anònim ha dit...

jejej, m'agrada que siguis activa i a més que descobreixis país. Per cert, ja que t'agrada pujar muntanyes, i tens un "problemilla" per trobar un llibre fàcil de digerir, et recomano l'últim que he llegit. "15 minuts al sostre del món". comença amb una caminada, com les teves....

auu sort!

David JB ha dit...

Va, si ja gairebé és divendres, bé, avui que és dijous sí, però jo des de dilluns ja ho dic això que ja gairebé és divendres xD

I apa, a caminar, a caminar, que és sa. Jo caminar sí que ho hauria de fer més sovint, el que no penso fer és pseudoescalada com fa dos anys vaig fer a una ruta que es fa a Madrid que es diu "La cuerda larga" mare de deú sant que ets als cels, 16 km de pujades i baixades entre Navacerrada i el Puerto de la Morcuera. A meitat de camí pensava que hauríem de trucar l'helicopter perquè em rescatés, perquè no podia més.

Cristina ha dit...

el7, gràcies per la informació. No dubtis que m´ho miraré. La qüestió és que sempre m´ha agradat molt llegir però porto una temporadeta llarga que em costa enganxar-me a un llibre com feia abans que em passava tot el dia amb el llibre a sota del braç.

David, síiii, gairebé divendres. Per mi els caps de setmana són especialment importants perquè només tinc festa un de cada 15 dies i m´agrada aprofitar-los. Si no s´està acostumat a caminar es fa molt dur. Que m´ho diguin a mi quan vaig pujar al Tuc de Mulleres. Pujar més o menys però baixar va ser horrorós. Ara ja estic una miqueta en forma i no seria tan terrible.

Culoinquieto ha dit...

Eres una máquina Cristinita, quien te ha visto y quien te ve, le has echado valor al o dels Bombers, el lunes empiezan los entrenamientos. Doy fe que almorzando tienes un buen "saque" jeje.
Jo Mateixa, no me abandones con el tabaco, subir a la cima y echar un cigarrito es un puntazo.

Cristina ha dit...

Miguel, jejejeje. Si es que eres la monda. Ya veremos en que queda lo de la cursa,jejeje.

Deric ha dit...

serà qüestió d'anar al Maldà abans que canviin perquè tinc moltes ganes de veure una peli a l'autèntic estil Bollywood.
Per cert, espero que el llibre que comences i no t'enganxa no sigui el meu!

Cristina ha dit...

Dèric, jejeje. No em referia al teu llibre. Em referia a tots els llibres en general. Quan torni a tenir ganes el teu llibre serà dels primers que llegiré.