13 de maig del 2009

Com acabar amb la paciència d´algú...


Avui va de queixes contra el bicing i aquí us deixo la carta que els acabo d´enviar. Creieu que em faran cas?

Hola!

Sóc una usuària del bicing des que va començar aquest servei. Al principi funcionava força bé i reconec inclús ara, que és una bona eina per circular per la ciutat però, degut al vandalisme i que la gent no sap cuidar les bicicletes, la gran majoria de vegades trobar una bicicleta en condicions o una estació amb bicicletes disponibles és gairebé impossible. Us parlo de la zona d´Horta-Guinardó, de les estacions que hi ha a prop de l´Hospital de Sant Pau. Hi ha vegades que he hagut de canviar de bicicleta tres cops perquè no hi havia cap que estigués en condicions. O trobar-me que he hagut d´anar caminant gairebé fins al Clot perquè en 5 estacions no he trobat cap bicicleta. O el fet de que si em trobo circulant i la bicicleta no està en condicions m´he hagut d´esperar 10 minuts per poder agafar una altra. Jo he pagat els 24 euros però no em sento recompensada perquè moltes vegades he acabat agafant un bus o caminant fins al lloc on volia anar. Realment no es pot millorar aquest servei? I què m´en dieu de la gent que roba les bicicletes i les deixa abandonades a qualsevol lloc? No es pot millorar això?

Moltes gràcies

Cristina

Resposta de bicing

Benvolguda Sra,
 
En relació a la incidència que ens comunica, volem informar-li que el nostre primer objectiu és, precisament, donar un bon servei als usuaris, amb eficàcia i un bon tracte personal. Entenem que, en el cas que ens comenta, aquest objectiu no s´ha aconseguit plenament.
 
Tenim equips de mobilitat que tenen unes rutes establertes basades en les estadístiques d´usos dels usuaris. S´està  actualitzant de forma constant aquestes rutes per tal d´adaptar-les al canvi de costums dels usuaris.
 
Ens complau comunicar-li que hem traspassat la seva queixa als responsables del departament corresponent per a què emprenguin les mesures adients.
 
Lamentem les molèsties que aquest fet li hagi pogut ocasionar, agraint-li la queixa realitzada, ja que ens ajuda a millorar la qualitat del nostre servei.
 
Rebi una cordial salutació,

Suposo que això és una carta amable...

14 comentaris:

menxu ha dit...

Avui al matí he sentit a la radio que multaran a qui ho faci. A veure si servirà d'alguna cosa...

kweilan ha dit...

Es veu que hi ha molt vandalisme en aquest tema. També ho he escoltat a la ràdio.

Cristina ha dit...

menxu, a veure si serveix d´alguna cosa...

kweilan, acostumen a ser nanos avorrits que roben bicicletes per desplaçar-me a qualsevol lloc i després les deixen tirades a qualsevol racó...una pena

Striper ha dit...

El unic cas sera una contesta amb una carta amable.Petons.

Cristina ha dit...

Striper, això serà si contesten...petons

Anastàsia ha dit...

Tal com diu l´Striper , rebràs una carta amable. Potserb millor que recollissis firmes . Pero no sé quantes caldrien per una ciutat com BCN . Láltre dia , que hi vaig anar després de molt de temps... Vaig trobar una albarri d´horta , en el mateix estat . Ma cosina em va explicar de què es tractava ... Em va sobtar molt el fet de que les abandonessin així i sobretot el servei en si , que amí m´hagués anat de conya en els meus temps d´estudiant barcelonina. PTONÀS

Els del PiT ha dit...

Sincerament crec que no, però per intentar-ho que no quedi.
Sembla que hauran d'ampliar locals per desar les queixes dels usuaris.
Suposo que aquest servei surt millor que tenir bici pròpia mentre la puguis conservar i no te la fotin, però l'incivisme i la mala gestió potser acabin amb la paciència de la gent.
Salut i paciència!

Ferran Porta ha dit...

Vaig trobar això del Bicing una bona iniciativa, però clar, no comptava que la nostra mediterrània ciutat és plena de bàrbars incapaços de viure en societat. Per un cop, i sense que serveixi de precedent, enretiro el dit acusador dels polítics municipals, i amb ell assenyalo directament la part de la ciutadania que conserva els trets dels antics pobles, i no han après a viure en societat... Quina llàstima, i quina ràbia que fan!

No acabo de veure què hi pot fer, l'ajuntament. Potser canviar el sistema perquè cada usuari quedi "fitxat", o alguna cosa així?

Garbí24 ha dit...

Mira que seria facil d'instalar unes cameres de segurett en cada aparcament de bicing per captar els bretols .

zel ha dit...

Sempre acabem desmuntant els serveis que ens donen, no sé què ens mou...

Cristina ha dit...

garbi, doncs seria una molt bona idea per evitar el vandalisme. S´ho pensarien dues vegades.

zel, jo tampoc ho entenc. Se´ns ofereixen tantes coses interessants...

JOSE ANTONIO ha dit...

Será cuestión de fomentar más la educación desde la más tierna infancia (en el colegio y la familia). Y si no aprendemos pues multas o trabajos sociales para pagar los daños vandálicos.
Un abrazo.

caterina ha dit...

Supòs que els responsables fan el que poden i això ja va més amb la responsabilitat i cura que tengui la gent. Cada cop tothom mira més per ell mateix, és més intolerant. I és una pena perquè en una ciutat hi vivim tots, fins i tot aquesta gent, per desgràcia. Esper que et facin cas. Almenys has fet la queixa i ja és un pas. Pensa que als responsables els interessa que el servici funcioni, no pas el contrari.

Besets i sort!

Cristina ha dit...

caterina, d´això n´estic segura. Penso que no tenen prou personal per poder solucionar tots els problemes que van sorgint. I ho paguem el que som cívics.