1 de novembre del 2007

Jo no em caso



M´en vaig a London. Es casa la meva cosina i em fa molta il.lusió anar-hi perquè fa 3 anys que no veig als meus oncles i cosins. Són només 4 dies però espero passar-ho molt bé. Ja us ho explicaré a la tornada.

Feliç pont per tothom!

5 comentaris:

Culoinquieto ha dit...

la semana que viene te quiero aquí, que ultimamente nos tienes abandonados. Pásatelo bien guapa, disfrutar de la familia y los amigos no tiene precio. Yo voy a estar tambien rodeado de familia por una zona que conoces bien, sufriste un poquillo hace un par de semanas.
Un abrazo

ddriver ha dit...

pasa t ho be guapisima and look right quan creuis,van a per els guiris,faran el posible per atropellarte.a Escocia sort del Isidro que em va agafar a mes d una cruilla

Anònim ha dit...

Benvolguda, Cristina, gaudeixi al màxim, que no sempre es poden "pillar" 4 dies de pont.
Fins la tornada

Xavi ha dit...

En nom del pare, del fill i del cabrit sant!! xD Mira que dec haver vist només un cop aquesta peli, però tinc la frase gravada al cap.

Per cert, referent al vídeo, et recomano aquest altre, també de l'Atkinson fent de Mr. Bean en una boda, però ara ell és un convidat i el que feia de marit ara és el pare de la núvia. Espero que la boda de la teva cosina no acabi com la d'aquest vídeo: http://youtube.com/watch?v=SKfiMA9To60

Bon viatge!

mossèn ha dit...

vinga, passa-t'ho molt bé ... salut